Kadu

forum użytkowników Kadu
Teraz jest 25 kwi 2019 13:28

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 gru 2016 10:23 
Offline

Dołączył(a): 22 gru 2016 10:16
Posty: 1
System: Mac OS X
Witam chciałbym zapytać czy to bug w nowym kadu 4.2 czy cos zle może robie.
Ustawiłem sobie by otwierał okno rozmowy automatycznie gdy jestem dostępny i mi to nie działa czy cos dodatkowo w nowym kadu trzeba ustawić czy to bug ?
Kadu zainstalowane na win 7 64bit jak i na win10 64bit.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 gru 2016 11:15 
Offline
developer

Dołączył(a): 14 sty 2003 23:19
Posty: 5657
A masz włączony tryb cichy? Jeżeli tak, to ta opcja w trybie cichym jest nieaktywna.

_________________
Life is just a dream, you know....
[Cowboy Bebop]

www.rkvalue.com - C++/Qt Consultant
Kadu Blog


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL